Gastenboek

klanktherapie

Geef hier uw reactie over uw ervaring met de Klankbehandeling.
Deze reactie zal zo spoedig mogelijk op de site geplaatst worden.

 

mail uw reactie


 
 

Lieve Ed en Yvonne,

 

Al eerder schreef ik mijn ervaringen met de klankverspreider op. Ik had het toen over een drukke baan en dat een klankbehandeling mij weer nieuwe energie gaf. Ik heb nu een andere kant van de behandeling leren kennen. In mei 2007 werd ik ziek, ik kreeg de ziekte van pfeiffer. Hierdoor daalde mijn energie tot enorme diepte. Ik sliep bijna de hele dag en na iets te veel inspanning kreeg ik lichamelijke klachten (hoofdpijn, koorts enz.). Ik was niet in staat om welke vorm van geestelijke of lichamelijke inspanning te verrichten. Een groot nadeel van de ziekte van pfeiffer is ook dat de medische wereld hier geen ‘oplossing’ voor heeft en kan het alleen maar over gaan door goed naar je lichaam te luisteren en veel rust te nemen. Na 6 maanden, het was inmiddels november ben ik weer op therapeutische basis begonnen met werken op de basisschool. Dit ging de ene week beter dan de andere week en het door mij zo gewenste einde van de ziekte was nog lang niet in beeld. Toen heb ik het met Ed en Yvonne gehad over klanktherapie, een stapje verder dus dan alleen maar balanceren en energie tanken. Dit heb ik gedaan door een periode van 10 dagen dagelijks tussen de natuurlijke klankverspreider plaats te nemen en dit vervolgens af te bouwen. Na ongeveer 7 dagen begonnen mensen om mij heen al resultaten te zien, zonder dat ze ze echt konden benoemen. Ik kreeg opmerkingen van:”wat zie je er goed uit, wat is er anders aan je ? of wat straal je” Dit deed me enorm goed, mede hierdoor en door het resultaat van de klankverspreider ging ik me beetje bij beetje beter voelen. Na 10 dagen voelde ik me heel sterk (ik kon de hele wereld aan) en na elke sessie die hierop volgde kwam ik er weer een stukje sterker uit. Het door mij zo gewenste einde kwam eindelijk in zicht. Mijn laatste behandeling was half december. Op dat moment kon ik het zelfde gevoel dat ik kreeg van een sessie tussen de klankverspreider, krijgen door weer voor mijn groep te staan (kinderen nemen niet alleen, maar geven ook veel energie terug).

Op dit moment werk ik 3 ochtenden op therapeutische basis en 2 dagen sta ik weer alleen voor mijn groep. Over 5 weken hoop ik me weer beter te melden en me weer voor de volle 100% te kunnen bezighouden met dat wat ik het liefste doe, n.l. met kinderen werken.

Ed & Yvonne, het is niet in woorden uit te drukken hoe dankbaar ik jullie ben, ik gaf in november aan eigenlijk nog niet aan de therapie te willen beginnen omdat ik het graag voor het laatste stukje van mijn herstel wilde gebruiken, op dat moment kon ik dus niet weten dat door de therapie dit het laatste stukje van mijn herstel zou zijn.

Jullie zijn twee geweldige mensen, we moesten elkaar wel tegenkomen…

 

Liefs,

 

Marco

 


 

De klankbehandeling doet meer dan genot verschaffen door de natuurlijke klanken die je bereiken. Ik heb ervaren dat ik “in het geluid zit”, er als het ware deel van uitmaak. Dit gaat verder dan helen door het contact met trillingen en met klank, het maakt een herinnering aan eenheid en aan eenzijn wakker, een herinnering die in ons allemaal verborgen zit, en die gewekt wordt met de matrix van Mechov, de campanoid.

Het was indrukwekkend om te ervaren hoe her menselijk lichaam reageert op trillingen die overal om je heen waarneembaar zijn, je kunt er als het ware geen weestand aan bieden.

Doordat je in het geluid zit, een ervaring die zich moeilijk laat beschrijven, raak je eigenlijk vanzelf in meditatieve toestand, waardoor het zelfhelend vermogen van elk mens als het ware wordt aangesproken.

Dit kan ik als klassiek homeopaat onderschrijven uit ervaring, door de behandelingen die ik heb mogen ondergaan.

Het menselijk lichaam past zich als het ware aan aan de trillingen die het ervaart, het gaat resoneren. Hierdoor laat je alles wat je beperkt weer los, waar je eens hebt aangetrokken als een blokkade.

Ed en Yvonne, hartelijk bedankt voor de mooie ervaringen, en heel veel succes met jullie plannen en voornemens!! 

Martijn.
(Doris is fybromialgiepatiënt)

Mijn laatste behandeling was op 29 maart jl. Een week later bemerkte ik toch weer enige problemen en belde voor een nieuwe afspraak. Dit zou op zaterdag 7 april zijn, maar ik was in dat weekend weg. De eerstvolgende afspraak stond gepland voor maandag 9 april begin van de avond. Ik was echter bij terugkomst thuis op zondagavond zo ziek dat ik ’s maandags niet in staat was de afspraak na te komen. Een dag later bleek ik voorhoofdsholte en bijholte ontsteking te hebben, Ik ben toen 4 dagen de deur niet uitgeweest, want elke stap deed pijn en ik was doodmoe door de antibiotica die ik had gekregen van de huisarts. 

Toen ik op zaterdag 14 april de eerstvolgende afspraak had, was ik natuurlijk in een diep gat gevallen, van heel veel naar helemaal niets en dan ook nog flink ziek, want dat was ik die dag ook nog en dat heeft ook nog ruim anderhalve week geduurd.

Ik kon die zaterdag mijn handen wel nog wel tot vuisten ballen, maar mijn duimen helemaal tot over de pink zonder pijn dat lukte niet meer. Ook merkte ik dat ik weer moeite had met opstaan. Mijn knieën zaten weer enigszins op slot.

Ik ben toen in die week twee keer en wel op mandag en donderdag geweest, waarna ik weer duidelijk de verschillen kon aangeven. Ik kon weer normaal opstaan, aardappels schillen zonder pijn en ook de hoofdpijn en vastzittende nek, die ik had na de voorhoofdholte ontsteking had was praktisch over.  

In week 17 ben ik nog twee keer geweest en wel twee dagen achter elkaar, waardoor ik eigenlijk weer geheel opknapte. 

In week 19 ben ik drie keer geweest en vooral de eerste keer die week op woensdag had ik het heel moeilijk. Ik merkte van mezelf dat ik behoorlijk in de knoop zat en kon eigenlijk alles even niet aan,  Dit was voor Ed en Yvon heel duidelijk en ik ben nog op donderdag en zaterdag geweest, waardoor alles voor mij weer een stuk overzichtelijker werd

Door alle drukte rondom de ziekte en behandelingen van mijn moeder raakte ik volledig de weg kwijt en kon voor mijn gevoel op dat moment er niets meer bijhebben. Maar op zaterdagmiddag voelde ik mij toch weer flink opgeknapt. Dit was ook hard nodig want op zondagmiddag dreigde mijn moeder ons te ontglippen en werd ik in alle haast opgetrommeld.

Dat was rond 14.30 uur en om 22.15 kwam ik uiteindelijk uit het ziekenhuis naar huis.

Ik voelde zelf aan dat als ik die behandelingen niet gehad had, dat ik volledig in elkaar gestort zou zijn. Ik was een stuk rustiger, en natuurlijk waren er momenten dat ik in paniek raakte, maar ik kon wel de zaak vrij goed aan. 

Al met al moet ik zeggen dat de constante en hevige pijnen die ik maanden, zo niet jaren ervaren hebben door de artrose en fibromyalgie aanvaardbaar zijn. Je hebt af en toe nog wel eens pijn, maar je kunt je normale bezigheden weer redelijk goed uitvoeren. Als je te veel doet val je natuurlijk door de mand. Je moet er echt mee leren omgaan.

Als je alleen gewend bent om te leven met constant met in je hele lichaam pijn te hebben, dan is dat wat je nu af en toe voelt niets. Bij mij zal op dit moment spanning een hele grote rol spelen, waardoor ik zo snel toch af en toe een lichte terugval heb.

Ik denk zelf dat ik er nog niet aan toe ben om te zeggen oke en keer per maand of zo is voor mij voldoende, dat zal ik zeer zeker niet redden.

Maar wat jullie al voor mij gedaan hebben en wat we ermee bereikt hebben kun je niet beschrijven. Het is bijna niet te geloven. Ik had me dit nooit kunnen voorstellen ook de rust wat je hierdoor krijgt, het geeft je onbewust kracht.

 

Dank je wel voor dit alles.
 


Al drie keer heb ik de geweldige werking van de klankverspreider mogen ervaren. Het is heerlijk om klanken te voelen. Naast het horen een geweldige extra dimensie. Ik heb een drukke baan in het onderwijs en neem vaak te weinig tijd om te ontspannen. De momenten dat ik de natuurlijke klanken uit de klankverspreider mag ervaren brengt mij in een algehele heerlijke ontspanning. Door deze ontspanning kom ik weer helemaal in balans en krijg hierdoor weer een behoorlijke dosis energie. Ook heb ik last van tinnitus die erger wordt als de druk tijdens mijn werk toeneemt. Na een sessie ben ik deze ruis in mijn oren volledig kwijt (komt na verloop van tijd wel weer terug). Ik ben blij dat de werking van de klankverspreider op mijn pad is gekomen. Het enige nadeel van deze “klanktherapie” is dat je je ervaringen bijna niet in woorden kunt uitleggen. Dit moet je echt voelen, ervaren en ondergaan.

 

Yvonne en Ed, enorm bedankt voor alles wat jullie tot nu toe voor me hebben gedaan.  

 

Marco

 

____________________________
Stamgroep de Kattenbak online ...
www.marcowinters.nl

 

hallo lieve mensen van salon bergrust, de naam doet jullie eer aan.

Door de klankbehandeling ontvang je een berg rust , zodoende je jezelf helemaal terug kunt vinden.
De zuivere trillingen van het geluid doen echt wat met je,als je geballanseerd bent voel je anders, je voelt zuiverder aan.
Je hele wezen en zijn komt hierdoor open te staan, je voelt de beperkingen die je geneigd bent jezelf op te leggen verdwijnen.
De ziel, die je bent, wordt erdoor geraakt en de rest verdwijnt.
Alle trillingen die binnen komen zetten je chakra`s open( dit zijn de gevoelcentrums van je lichaam) deze worden erdoor gezuiverd.
Ik ben herboren door deze behandeling en weet weer eens BLIJF IN DIE RUST EN KALMTE dit is de werkelijkheid.
Ik hoop dat vele mensen de weg naar jullie vinden, om hetzelfde te mogen ervaren, zodoende zich te sterken in de rust die ze erdoor mogen ontvangen.
 
veel dank en liefs van maria
 

Graag wil ik reageren op de bijzondere klanktherapie van Salon Bergrust. Wat een bijzondere ervaring voor mij. Alleen het begin al. Het in balans brengen van het gehoor beloofde veel goeds voor de klanksessie op zich. In het begin was het best spannend,omdat het veel concentratie vraagt. Eenmaal in de stoel tijdens het ondergaan van de klanken was het voor mij een bijzondere ervaring van de ogen dicht,ontspannen en onthaasten en je terug laten voeren naar jezelf. Het meest verwonderde mij nog, dat ik na dit ondergaan van de geluiden , merkte dat ik nagenoeg geen pijn meer in mijn rug had en me heel relaxed voelde. De pijn in de rug is niet weggebleven, maar ik ervaar wel elke keer dat deze klanksessie voor mij en mijn welbevinden zeer positief is en ik hierdoor ook leer meer met pijnsignalen van mijn eigen lichaam beter om te gaan.

Groetjes Trees